Köszönjük, hogy érdeklődsz utazási ajánlatunk iránt

és engedd meg, hogy elkalauzoljunk honlapunkon. Idén két nagy turnusunk lesz: januárban Trois Valléesbe (3 völgy), és márciusban Sybelles-be. Utóbbi rövid leírását itt találod, a részletekért kattints! Ha kérdésed van, hívj minket nyugodtan: 70/317-1090.

Repülős utazás

Idén a nagycsoportos, közös repülőút egészíti ki a buszos utat. A repülőjárat olyan időpontban indul és érkezik mindkét irányban, hogy az jól illeszkedik a sítúra kezdő és záró időpontjához. A kiegészítő ár a csomagok szállítását és a két franciaországi reptéri transzfert és a repülőjegy árát is tartalmazza, így csomagok nélkül olcsón és kényelmesen utazhatsz repülővel. A kiegészítő ár reményünk szerint nem sokkal megy majd 100 € fölé, egyelőre azonban még várunk ajánlatokat több nagy légitársaságtól is.

Áttekintés

Sybelles (Három Völgyhöz hasonlóan) 3 falu köré épült, 2007-ben összekötött pályarendszer, amelyhez több kisebb falu és völgy is csatlakozik. Szállásunkon medence és wiki növeli a kényelmet. St. Sorlin egy hangulatos, hagyományos település, amely sajtgyártásáról is ismert. Ide tartozik a legnagyobb terület (120 km) a rendszeren belül, de a bérletünk tartalmazza a többi terület használatát is. A sípályák teljes hossza 310 km. Áraink a szállást, a síbérletet, az utazást, a szervezést, az oktatást és a kinti programokat tartalmazzák.


Tovább a pályákra >>>
Tovább a szállásra >>>
Tovább az árakra >>>

  Készítette: SB Design: VS