Olcsó utak

Francia Alpok vagy francia alapok?

Különbség, bár a francia Alpokban síelés közben tanulhatsz francia alapokat is, nem mindegy, mennyiért teszed ezt. Mint ahogy egyetlen betű a szóban, egyetlen szám az árban is sokat számít, mi pedig garantáljuk, hogy nálunk találod a legkisebb számokat az árakat tekintve! Bármely franciaországi síterepre a legkedvezőbb áron kínáljuk a standard utazási csomagot: 7 éjszaka + 6 napos síbérlet + buszos utazás. Ha mégis találnál a miénknél is olcsóbb ajánlatot, küldd el nekünk, és mi annál is kedvezőbb árat biztosítunk neked. Az akció feltételei

Hogyan is lehetséges ez? Célunk, hogy egyre nagyobb létszámú utazóközönségnek mutathassuk meg évről évre a Francia-Alpok szépségeit, ezért kedvező áron kínáljuk útjainkat. A növekvő létszám miatt pedig szezonról szezonra egyre jobb tarifákat kapunk, melyeket természetesen utasainkkal megosztunk, így még alacsonyabb árakat kínálva.

Emellett, ha éppen megengedheted magadnak, természetesen extra szolgáltatásokat tartalmazó utakat is kínálunk, a mindenre odafigyelő és gondoskodó utaskísérővel, síoktatással (kezdő-, közép- és haladó) és egyéb külön programokon való részvételre is van lehetőség. Törekvéseink ellenére előfordulhat, hogy egy-egy síterep valamely szállására a miénknél olcsóbban hirdet meg valaki egy utat. Ilyen esetben, ha értesít bennünket, és nálunk foglalja le utazását, a részvételi díjból engedményt adunk. Nos, francia Alpok, OK?


  Készítette: SB Design: VS