Az akció feltételei:

- Az ajánlatnak ellenőrizhetőnek és nyilvánosnak kell lennie, tehát valamelyik, mindenki számára elérhető médiumban szerepelnie kell (ez lehet honlap, plakát, szórólap, katalógus, stb.)

- Csak a honlapunkon szereplő francia síterepekre vonatkoznak az akciók.

- Más engedményekkel (előfoglalási kedvezmény, last-minute, csoportkedvezmény, stb.) együtt nem igényelhető.

Az "Olcsó utak..." akció további feltételei:

- A kiszemelt útra rendelkezésre kell állnia szabad kapacitásnak, tehát igény esetén még legyen foglalható. Buszos utazás abban az esetben biztosított, ha valamely parterünk indít autóbuszt. (Gyakran lehet látni olyan "reklámárakat" pl. weblapokon, melyek olyan szállásra vonatkoznak, melyre valójában sosem volt helyük, vagy le sem szerződtek az illető szállásadóval. Az ilyen ajánlatok természetesen érvénytelenek.)

- Az illető ajánlatnak ugyanarra a turnusra (ugyanolyan időtartamra) kell vonatkoznia, azonos terepre érvényes síbérlettel, azonos szálláshellyel/apartmantípussal, azonos létszámmal.

- Az akció keretében nem lehet olyan akcióra hivatkozni, melyre a jelentkezés korlátozott, pl. csak egy bizonyos egyesület, iskola, egyház, stb. tagjai jelentkezhetnek. (De olyan egyesületek, iskolák, egyházak, stb. ajánlatai elfogadhatóak, ahova bárki szabadon jelentkezhet).

- Az árak összehasonlításánál nem játszik szerepet a kaució, üdülőhelyi díj, takarítási díj.

- Nem érvényesek azok az ajánlatok, ahol az alacsony árat szponzorálás segítségével érik el (pl. egy sportklub esetében a szponzor finanszírozza az autóbusz költségeit).


  Készítette: SB Design: VS